Leena

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Hyvä päivä

Ihmeellinen aamu: ei satu mistään! Jaksan nousta ja tehdä aamupalaa ja ruokaa. Tuntuu hyvältä. Leikkauksesta on kaksi viikkoa. Leikkauksen jälkeinen bakteeritulehdus on paranemassa, tulehtuneita alueita on vielä kainalossa ja rinnan sivulla ja niissä kipu tuntuu edelleen, mutta leikkauksen jälkeinen haavakipu alkaa ilmeisesti olla poissa. Edelleen joudun käyttämään säännöllisesti kipulääkkeitä ja antibioottia.

Aurinko paistaa ja näyttää ihanan keväiseltä. Tilasin kampaajan. Hiukset pestään ja leikataan jo tänään:) Dreenin kanssa on hankala pestä hiuksia ja  käydä suihkussa; letkut ja eritesäiliö on tiellä ja niitä pitää varoa. Eritteen määrä on vähentynyt ja dreeni otetaan viimeistään lääkärin vastaanotolla 5.4. pois, mutta luulen että jo aiemmin. Se otetaan pois kun eritteen määrä on alle 35ml/vrk. Eilinen määrä oli 45ml.

Sairastaminen pitää kalenterin täytenä ja tämä käy työstä muutenkin. Sairastumisen aiheuttama muutos ja elämän kriisi sekä leikkauksesta ja tulehduksesta toipuminen vievät energiaa. Tänään kalenterissa oli vain se kampaajakäynti - joka meni muuten mainiosti:) Ensi viikolla on melkein joka päivä jotain: labra, omalääkärin kanssa puhelinpalaveri verenpaineesta, joka nyt tämän tilanteen takia on heitellyt hurjasti. Kirurgin vastaanotto on myös ensi viikolla, samoin kuin Syöpäsäätiön hoitajan kanssa tapaaminen.

Nyt on alkamassa viikonloppu. Tehdään puolison kanssa hyvää ruokaa ja ollaan vaan. Mun ruokahalu on vähitellen palaamassa ja hyvä ruoka on ihana nautinto. Olo on päivä päivältä parempi, ja se on hienoa. Nautin auringosta, valosta ja elämästä.

Hyvää viikonloppua!


lounaaksi hoitavia värejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti