Leena

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kampelaa ja kakkua

Eilen sain dreenin pois, mikä helpotus ja vapaus! On ihanaa käydä suihkussa ja kivutkin vähenivät. Ei myöskään ole enää oksettava olo, kun letku ei enää ole painamassa palleaa:)
Tilasin kotipalvelun hoitajan kotiin ottamaan dreenin pois ja tarkistamaan haavan, koska oli lauantai enkä jaksanut lähteä Acutaan jonottamaan. Hoitaja olikin ihana ja puhuimme myös ruokavaliosta. Hiilarien lisäksi pitäisi saada voimia antavia proteiineja. Lihaa en pysty/halua syödä. Kananmunat, juustot, hapanmaitotuotteet, kala ja pavut ovat nyt hyvä lisä maito-kasvis-hedelmäruokavaliooni. Nälkä ei ole vieläkään, mutta nautin kyllä, kun pystyin tänä aamuna tekemään pieniä kotihommia ja leipomaan täytekakun ( miehen synttäri jäi viikolla viettämättä ). Paistoin kalaa, tein lohkoperunoita ja uunijuureksia, lisäsin vesimeloni-kurkku-hernesalaattiin keitettyä munaa. Hyvää oli ja maistoin hiukan viiniäkin hyvän kampelan kunniaksi - ja koska ekaa kertaa pariin  viikkoon en aamulla tarvinnut vahvaa särkylääkettä:D

Luulen, että ensi viikolla pääsen/jaksan tehdä taidejuttuja pitkästä aikaa. Meillä on tulossa muutto ja luulen että sitä jaksan jo ruveta sitäkin järjestelemään. Talon tyhjennys ehtikin jo ennen sairastumistani edetä ihan hyvään vaiheeseen. On kivaa päästä ihan uuteen kotiin lähiaikoina. Muutto tosin on stressaavaa myös. On hauskaa ja jännää, että on välillä muutakin mietittävää kuin sairastaminen. ps. Meille voi tulla käymään, mulle voi soittaa ja viestitellä, jos haluaa. Mä en valitettavasti jaksa nyt olla itse kovin aktiivinen. Tämä kirjoittaminen tuntuu hyvältä. Kuuntelen musiikkia ja olen tosi iloinen, että pystyn taas tekemään kotihommiakin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti