Leena

torstai 6. huhtikuuta 2017

Yksitissileenan esiinmarssi

Mikä oli se villin lännen hahmo, jolla on vain yksi silmä? Yksisilmä-Mac? Yksisilmä-Jack? Anyway, kova kundi. Enpä muista vastaavia yksitissisankareita, vaikka kovia muijia ollaankin, kaikki me tissiamputoidut. Sen kunniaksi avaan omaa oloani ja elämääni oheisen paperinuken avulla. Nyt näette myös pari toipumisvaatetta, joita tilasin ekologisilta, pääasiassa suomalaisilta designvaatefirmoilta. Ovat muuten laadukkaita ja persoonallisia vaatteita! Esittelen lisää vaatemerkkejä sekä kirpputorilöytöjäni, kun paperinuken vaategarderobi täydentyy ( kun piirrän lisää ).

Eilen kävelin vähän ulkona ja juhlistin hyviä verenpainelukemia, haavan ja tulehduksen paranemista ja toiveita herättäviä labratuloksia syöpäni laadusta suklaapatukalla ja irtolakulla:) Kotona tein itselleni pinaattipastaa, omaa lempivoimaruokaani. Siihen tulee pinaatin lisäksi kuivattuja sieniä, tommaattimurskaa, vuohenjuustoa, sipulia, valkosipulia sekä yrttimausteita. Sipulit ja pinaatit paistetaan öljyssä valurautapadassa/pannussa, lisätään sienet, vähän vettä, (kasvisliemikuutio), yrttimausteet, tomaattimurskapurkki. Keitetään n 20 minuuttia. Lopuksi lisätään vuohenjuusto paloina ja haudutetaan vielä n. 15 minuuttia. Kastike on ihanaa pastan kanssa ja kannattaa sekoittaa huolella juurikeitettyyn pastaan.

Onkohan tästä muodostumassa lifestyle/ muoti/ ruoka -blogi??? Uuuh.

Puhelin ja muut viestimet kävivät kuumana ja pari ystävää poikkesi meillä -kiitos kaikille mukanani iloitseville💗

Koskaan en ole ollut yhtä iloinen imuroinnista ja kotihommista. Taisin vähän innostua liikaa ja illalla piti ottaa särkylääkettä. Mun pitää muistaa kuunnella itseäni ja oloani. Olen toipumassa hissukseen isohkosta leikkauksesta, vakavasta tulehduksesta ja suuresta traumasta. Se ottaa aikaa.

Mutta - tadaaa - tänään istuin ihanan piirustuspaperin ja värikynäpakkini ääreen ja ryhdyin toimeen
Saanko esitellä Yksitissi-Leenan:


Paperinukella on "yllään" dreeniletkureiän peittävä sidos keskellä rintaa, kuten mullakin juuri nyt vielä on. Ja pikkuhousut on ne kuuluisat firman stringit..
Nosh

ps. Ihan salaisuutena kerron vain sulle, että alan suunnitella ja tehdä prototyyppejä sensuelleista alusvaatteista monokini ja one boob-hengessä ja julkaisen niitä tällä sivustolla myöhemmin. Samoin tulen esittelemään pumpulitissin ja toppi-liivi-kerrospukeutumisihmeellisyydet, stay tuned!

ps.2. To my international readers / friends: I will be writing a short review in English soon!

1 kommentti:

  1. Apropos ps.2.I stay tuned, dear Leena. Drawing said it already but wanna read, how do you feel.
    Love,
    Ariane

    VastaaPoista