Leena

torstai 12. syyskuuta 2019

Pikku juttu

Nyt on siis tehty seuraavat: reisistä otettua rasvansiirtoa selän arven "irroittamiseksi" alustastaan, nänninteko helmikuussa rakennettuun rintaan ja reisistä otettua rasvansiirtoa rakennetun rinnan alueelle rinnan muotoilun parantamiseksi ja hermosäryn pois pitämiseksi. (hermosärky jäi ilmeisesti rinnanpoiston jälkeen sairastetun ruusun takia ja se saatiin pois jo rinnanrakennuksen yhteydessä ).

Aamulla klo 7 sairaalaan, jossa aluksi plastiikkakirurgi piirsi merkinnät ihoon ja yhdessä katsottiin nännin paikka:D. Saliin pääsin kahdeksalta ja muistaakseni puolilta päivin katsoin kelloa eka kertaa. Heräämössä olin pari tuntia pahoinvoinnin takia.Salihenkilökunta oli taas ihan mahtavaa ja koko ajan tuntui, että hyvää huolta musta pidetään. Sama jatkui osastolla, jossa oli ihanan rauhallista ja sama pätevä ja mukava hoitaja teki sekä ilatavuoron että seuraavan aamun.

Nyt tuntuu kuin olisi pistetty sukkapuikot lihaan kaikkiin kohtiin, joista joko on otettu tai jonne on laitettu rasvaa. Ihana juttu on, että selän kiristys on poissa jo, eli rasva siellä arven alla auttaa, mikä on tosi ihana juttu. 

Ihan pikku juttu tämä kaikki ei kuitenkaan ole ollut: huimaaa ja heikottaa, sattuu ja väsyttää. Mutta mulla on hyvä kipulääkitys enkä kuitenkaan tarvitse väsyttäviä ja vatsan toimintaa hidastavia särkylääkkeitä enää. Ja jos kaikki menee hyvin, olen tatuointia vaille valmis: nänni voidaan tatuoida heti haavojen parannuttua. Aion antaa vaalentaa rinnan päällä kulkevan arven samalla. Jospa tämä olisi sitten tässä.




...ja kotipesä on paras: mulla on apuna tyynyt ja peitot. Nyt lepoa ja unta ja vähän kävelyä ja käsijumppaa.. ps käsi nousee ihan niin kuin pitääkin:)

....

Liposucktion from my thighs is the cure for the nerve pain of the former mastectomy area and under the scar in my back which was sore and tight. The operation which I had a couple of days ago was also for making a nipple and finale form for the new breast.The big LD reconstruction operation  took place in February.

Terms of the former operation:

Back (latissimus dorsi flap). This surgical technique takes skin, fat and muscle from your upper back, tunneling it under your skin to your chest. Because the amount of skin and other tissue is generally less than in a TRAM flap surgery, this approach may be used for small and medium-sized breasts or for creating a pocket for a breast implant. Although uncommon, some women experience muscle weakness in the back, shoulder or arm after this surgery
A new technique for breast reconstruction, autologous fat grafting, uses liposuction to gather fat tissue from your thighs, abdomen or buttocks to reconstruct the breast or to improve the appearance of your breast after reconstruction.

My LD flap surgery was made in February 2019 combined with autologous abdominal fat crafting which should cure the nerve pain in the former scar area, too. Everything went fine although it was a big operation and lasted for 7hrs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti