Leena

maanantai 8. heinäkuuta 2019

Kesäloma?








Terveisiä Selkämeren kansallispuiston sylissä, Raumanmerellä sijaisevasta kesäpaikasta! Suomen kesä sataa ja paistaa, mutta nautin merituulesta, maisemista, pienestä puuhailusta, lomasta...

Miten mulla, pitkällä sairaslomalla olevalla kuvataiteilijalla voi olla lomaa ja mistä mä voin olla lomalla? Olen lomalla sairaalakäynneistä, taidetyöstä (  tosin pikku ompelutyö kulkee mukana ). Yritän olka lomalla sairastamisesta. Eihän se kokonaan onnistu, kivut ja väsymys ovat läsnä. Mutta olo on hyvä, hengitän syvään meri-ilmaa, saunon vähän, syön värikästä ja yksinkertaista, mutta maistuvaa ruokaa. Puolison kanssa on mutkatonta ja helppoa olla. Olenpa onnekas. Monet akuutissa hoitovaiheessa olevat siskot joutuvat juuri nyt käymään läpi rankkoja asioita, eikä mistään lomasta ole tietoakaan. Lämpimät ajatukset lähtevät kaikille heille❤️.

Ennen kuin palaan lomaltani kainalon kontrollikäynnille Taysiin, selän kuntoutukseen jne. vietän aikaa perheen  ja ystävien kanssa täällä Raumanmerellä sekä vuotuisella vierailulla Itä-Suomeen.

Ensi viikolla on tulossa myös Suomi Areena Porissa. Osallistun siellä Työelämässä syövästä huolimatta -paneeliin 16.7. klo 13 ostoskeskus Puuvillassa sekä Torivarttiin samana päivänä klo 11. Paneelin juontaa Baba Lybeck ja siihen osallistuu yhdistysten, työelämän ja hoitavien tahojen asiantuntijoita. Ja minä, jolla on eksoottinen työ ja työhistoria sekä ennen syöpää että sen jälkeen, ja joka on juuri nyt kuntoutuassa ja poissa siitä elämästä, mitä työelämäksi tavallisesti ymmärretään. MTV 3 striimaa lähetyksen. Ohessa linkkejä tapahtumaan liittyen. Nähdään siellä!

https://syopajatyo.fi/tapahtuma/paneelikeskustelu-suomiareena-2019/

https://syopajatyo.fi/tapahtuma/pori-valahdyksia-tyoelamasta-torivartti-suomiareenan-kansalaistorilla/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti